ENKLERE KORPSHVERDAG

Styreportalen og medlemsappen Tutti er skreddersydd for hele korpset; både styret, medlemmer og foresatte.

Webinar

Hvis dere ønsker å være med på et gratis webinar der vi går igjennom bruken av Styreportalen er det bare å melde seg på.

Trykk på knappen under for å melde dere på.

Dette er et tilbud til alle korpsne tilknyttet NMF.
Har du tilgang allerede?

Logg inn her

For å logge inn i Styreportalen kan du trykke på knappen under, eller gå direkte til drift.styreportalen.no
Valgfrihet

NMF-PRISER

Grunnpakken og medlemsappen Tutti er gratis for alle medlemskorps i NMF.
Grunnpakken
Gratis
  • - Medlemsregister
  • - Kalender
  • - Prosjekter
  • - Styrearbeid
  • - Dokumentarkiv
  • - Komiéarbeid
  • - Eiendeler

  • Ordinær pris: kr 1995 pr år
TUTTI - MEDLEMSAPP
Gratis

Tutti er en egen app for alle personer i deres organisasjon. Appen samler info og kommunikasjon i organisasjon på et sted.
Få full oversikt over aktiviteter og oppmøte rett i lommen.

  • Ordinær pris: kr 1495 pr år

Integrasjon til medlemsregisteret

Medlemsregisteret i Styreportalen er koblet sammen med medlemsregisteret til NMF. Når du oppretter et nytt medlem, eller redigerer informasjon til et eksisterende medlem, vil informasjonen oppdateres i medlemsdatabasen hos NMF.

Fravær og forenklet VO-rapport

I tutti ser medlemmer og foresatte alle aktivitetene til korpset. Medlemmer eller foresatte kan enkelt melde i fra om fravær med å "sveipe" til venstre i aktivitetslisten. Oppmøteprotokoll og forenklet VO-rapportering er en del av Styreportalen.

Kommunikasjon

Enklere korpshverdag for styret, medlemmer og foresatte med Tutti. Tutti-appen samler alt av kommunikasjon på et sted. Informasjon sendes ut på e-post eller sms, dersom et medlem ikke har fått lastet ned appen.

Styre- og komitéarbeid

Styreportalen tilrettelegger for effektiv planlegging og gjennomføring av møter. Du kan enkelt opprette møter med deltakere, saksliste og innkalling. Referat skrives i Styreportalen og informasjonen er søkbar og tilgjengelig for nåværende og fremtidige styrer.

Anbefalte tilleggsmoduler

ØKONOMI INTEGRASJON

Få kontroll på økonomien til deres organisasjon ved å koble deres medlemsregister opp mot et av de to beste økonomi-systemene på markedet, Fiken eller Visma eAccounting.

Økonomi integrasjon
kr 
595
 /år
Notearkiv

Notearkivet er utviklet basert på tilbakemeldinger fra korps, kor og storband i Norge. Dette er en egen løsning for lagring, organisering og utdeling av noter.
Med notearkivet får dere tilgang til deres noter rett i Styreportalen.
NOTEARKIV
kr 
2190
 /år
Eiendelsutvidelse

Eiendelsutvidelsen er en egen app som er koblet opp mot organisasjonens eiendels-register i Styreportalen. Denne appen gir full oversikt og tilgang til funksjonene i eiendels-registeret på mobil.
Appen gir også tilgang til ekstra funksjoner, for eksempel registrering av QR-koder på enkelte eiendeler for identifisering, oppslag og utlån.

Eiendelsutvidelse
kr 
1495
 /år
Søk